Europa press

Logo ep

    Tamdem Edicions organitza activitats en els col·legis valencians en record de l'escriptor Enric Valor

    18:3112.01.2010

    VALÈNCIA, 12 (EUROPA PRESS)

    Tamdem Edicions ha organitzat una sèrie d'activitats i iniciatives als col·legis de la Comunitat Valenciana per a recordar l'escriptor valencià Enric Valor, amb motiu del desé aniversari de la seua mort, que se celebra demà, segons ha informat hui esta editorial en un comunicat.

    En primer lloc, s'ha encarregat al dissenyador Juan Nava dos logos commemoratius. A més, alumnes de primària del CEIP Rodríguez Fornos de València llegiran en la Biblioteca Pública de València algunes de les faules de l'autor de Castalla. Alhora, en el programa Aigua a Cistella de Ràdio 9 sonaran les veus dels personatges valorians.

    Els centres de primària i Secundària de la Comunitat han rebut una carta sobre Enric Valor per a ser llegida als alumnes amb l'objectiu de mostrar als alumnes "la cara, la veu i l'obra rondallística" de l'autor, així com fomentar el gaudiment de la seua literatura i a acostar als joves la figura de l'escriptor, del gramàtic i del valencià militant".

    L'editorial ha anunciat que està preparant, amb la col·laboració de InfoTV, un DVD amb fragments de vídeos antics de l'escriptor. Alhora, ha valorat que que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua hi haja designat Enric Valor com l'Escriptor de l'Any 2010.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies