Europa press

Logo ep

    Catalunya guanya el Mundial de Pitch & Putt després de derrotar Andorra

    08:4129.03.2006

    TEIÀ, 29 (EUROPA PRESS)

    La selecció de Catalunya es va adjudicar dissabte passat el segon Mundial de Pitch & Putt, que es va disputar a la localitat maresmenca de Teià, després d'imposar-se per 3.5 a 1.5 a Andorra en la gran final.

    En el 'foursome' (dues parelles, una bola i cops alterns) de la jornada, els catalans David Solé i Fernando Cano van poder amb Guillem Escabrós i Josep García per 3 i 2 i van donar el primer punt als amfitrions.

    Posteriorment, les victòries en els individuals de Marc Lloret sobre Antoni Armengol i David Solé sobre Josep García van assegurar el títol per a Catalunya, que només va encaixar la derrota de Fernando Cano contra Guillem Escabrós, mentre que Marc Lloret i Antoni Armengol van empatar.

    D'aquesta manera, Catalunya renova el títol aconseguit l'any 2004 a Itàlia. El tercer lloc del podi va ser finalment per a Irlanda, que va derrotar fàcilment Holanda per un clar 4-1.

    La cita a Teià, a més, ha servit a la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) per a ser reconeguda com a membre fundador de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA), que va quedar constituïda a Barcelona amb motiu de la disputa del Mundial.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies