Europa press

Logo ep

    Ricardo Darín espera rodar al costat d'Eduardo Mignogna un 'thriller' inspirat en la novel·la 'La señal'

    19:0125.11.2005



    BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

    L'actor argentí Ricardo Darín podria rodar a l'Argentina una pel·lícula basada en la novel·la fantàstica 'La señal' sota les ordres de nou del director Eduardo Mignogna, també autor de l'obra, una espècie de "policíac negre" ambientat en els anys 50 que "em té entusiasmat".

    Darín, que actualment compagina el rodatge de 'La educación de las hadas' a la localitat de Viladrau (Girona) amb les funcions d''Art' a Barcelona, ha explicat avui que el projecte "encara no està confirmat", però ha confiat que tiri endavant perquè es tracta d'una novel·la "molt bona".

    En la novel·la, dos detectius de poca volada es dediquen a treballs modestos fins que es travessa en el seu camí una història densa en què està involucrada la màfia, fet que posa els protagonistes en una espiral de risc, violència i amor.

    L'actor, que per primera vegada roda una pel·lícula a Espanya, s'ha mostrat encantat per treballar amb un director de la talla de José Luis Cuerda i ha destacat que "la seva mirada a la història és concordant amb el que jo volia fer".

    Darín ha assegurat que mai s'enamora d'un personatge sinó de l'"esperit" de la història, el que realment li va captivar per decidir-se a rodar a Espanya sota les ordres de Cuerda.

    Basada en una novel·la de Van Cauwelaert, a la qual el film s'ha mantingut molt fidel, la pel·lícula conta les peripècies de Nicolás (Ricardo Darín), creatiu d'una fàbrica de joguines que en un vol d'Alacant a Barcelona coneix la dona de la seva vida, Ingrid (Irene Jacob), i el fill (Víctor Valdivia) que mai ha pogut tenir i sent que "són la seva família".

    El protagonista es llançarà a una història d'amor a tres que semblarà idíl·lica en un primer moment però que més endavant es convertirà en "dolorosa", quan Ingrid decideix que la relació ha acabat. Tot i això, Nicolás es fixarà en Sezar ('Bebe'), una jove algeriana d'origen iraquià que treballa en un supermercat.

    Darín, que s'ha implicat de ple en el projecte i ha participat amb alguns suggeriments, ha explicat que està "fascinat" amb la seva companya de feina Irene Jacob, amb qui "ens hem fet molt amics" fruit de l'"humor" que comparteixen. Respecte a la cantant 'Bebe', que debuta en el cinema, ha destacat el seu "potencial interpretatiu poderós".

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies