Europa press

Logo ep

    La selecció catalana goleja Taipei (12-1) i jugarà contra Andorra les semifinals del Mundial B

    08:1822.10.2004


    MACAO, 22 (EUROPA PRESS)

    La selecció catalana d''hoquei sobre patins va golejar Taipei (12-1) en el partit de quarts de final del Mundial B que es juga a Macao (Xina), on és la clara favorita al títol i segueix el camí cap al Mundial A de l''any que ve, on hi participa la selecció espanyola.

    A semifinals, l''equip que dirigeix Jordi Camps s''enfronta avui (14.30, hora catalana) a Andorra, que va guanyar el partit amb Austràlia (4-2), mentre que, per altra banda, jugaran per una plaça a la final les seleccions de Macao, amfitriona, i Anglaterra, després dels seus respectius triomfs contra Àustria (6-3) i Nova Zelanda (4-18).

    En joc, hi ha les tres primeres places que donen accés al Mundial A, encara que en el cas de Catalunya, cal esperar la ratificació de l''admissió de la Federació Catalana de Patinatge com a membre de la Federació Internacional d''Esports de Patinatge (FIRS) en l''assemblea del 26 de novembre a Freixe (Estats Units).

    MARAGALL I CAROD CONFIRMEN QUE SERAN A LA FINAL A MACAO.

    Mentre la selecció catalana segueix golejant, la seva participació en el Mundial B té repercussió en el pla polític, on també es dóna per feta que jugarà la final de diumenge. Han confirmat l''assistència a aquest partit el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, i el president d''ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira.

    El més curiós és que Maragall va anunciar ahir a Tòquio (Japó) -i després Carod a Barcelona a través de fonts d''ERC- que té previst assistir a la final, un dia després que Mas anés a veure el partit de quarts de final.

    A la nova seu de l''Ambaixada d''Espanya al Japó, Maragall va confirmar als periodistes que veurà la final ''in situ'' i va comentar amb ironia que si Mas "s''hagués esperat una mica hauríem anat junts a veure la final" del Mundial.

    Un dia abans, responsables de la comitiva presidencial van expressar cert malestar per les "formes" que l''equip d''Artur Mas havia gestionat el seu "canvi de plans" ja que no hauria "informat als serveis de protocol" del Govern i fins i tot van assegurar que "havien estat negant els fets fins al final".

    A Barcelona, el secretari general de l''Esport de la Generalitat, Rafel Niubó, va anunciar que, si guanya la selecció catalana, hi haurà recepció oficial al Palau de la Generalitat, on els jugadors tindrien també la possibilitat de celebrar l''èxit amb els afeccionats.


    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies