Europa press

Logo ep

    Loteria.- Dues administracions de Castelldefels venen part de la Grossa i de dos cinquens premis

    12:2822.12.2012

    CASTELLDEFELS (BARCELONA), 22 (EUROPA PRESS)

    Dues administracions de loteria del centre de Castelldefels (Barcelona) han repartit aquest dissabte una part del premi Grossa i de dos cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Nadal.

    Una botiga de llaminadures del número 5 del carrer Pompeu Fabra ha repartit part del número 76.058, dotat amb 4 milions d'euros per sèrie, tot i que la propietària, Núria Terés, no ha pogut precisar quant ha venut.

    La venda s'ha fet a través d'una màquina expenedora, per la qual cosa Terés, que ha assegurat que molts clients encara són reticents a comprar per aquest mètode, "s'animaran a partir d'ara" a utilitzar-lo.

    El mateix local ha repartit part del número 22.343, que ha resultat premiat amb un dels vuit cinquens premis del sorteig, dotat amb 60.000 euros per sèrie.

    L'administradora, que no s'ha quedat cap número premiat, s'ha declarat "molt feliç" i ho ha celebrat amb una ampolla de cava al costat de veïns i comerciants, tot i que sense la companyia dels premiats, que no s'hi han acostat.

    A pocs metres, l'administració número 2, al número 59 del carrer Església, ha repartit una sèrie d'un altre cinquè premi, l'11.419, dotat amb 60.000 euros per sèrie.

    El titular de l'establiment, Antonio Martínez, ha explicat que la sèrie s'ha venut per finestreta a particulars i no s'ha tornat cap número.

    El local, que funciona des del 1971 i va reobrir el 3 de desembre després d'estar deu mesos tancat, ja havia repartit un segon premi de la Grossa el 1998 i un cinquè l'any passat.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies