Europa press

Logo ep

    El consell d'administració de RTVV delegarà els seus facultats en Jaraba per iniciar el procés de liquidació de l'ens

    15:1215.11.2012

    VALÈNCIA, 14 (EUROPA PRESS)

    El consell d'administració de Radiotelevisió València (RTVV) es reunirà este divendres a les 9.00 hores per a aprovar, segons consta a l'acta de l'ordre del dia, delegar les seues atribucions en el director general de l'ens, José López Jaraba, per a tramitar l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) i la liquidació del grup.

    Per ordre de punts, el consell d'administració té previst aprovar l'acta de la reunió anterior --21 i 22 d'agost-- en es va aprovat l'ERO--, així com iniciar les operacions per al reequilibri patrimonial de Televisió Autonòmica Valenciana (TAV) i Ràdio Autonòmica Valenciana (TAV) .

    Alhora, es preveu iniciar els tràmits relatius a l'operació de fusió i absorció de les empreses de RTVV, com a pas previ a la seua liquidació.

    Un altre dels punts de l'ordre del dia és la delegació de facultats al director general de l'ens públic per a la "implementació i execució en la seua integritat" dels acords adoptats.

    En este sentit, el diputat socialista, Josep Moreno, ha qualificat esta situació, en un comunicat, d'"irregular i antidemocràtica" perquè "el que pretenen és executar l'ERO i aplicar el procés de liquidació sense donar explicacions a ningú" i donar "poders especials i excepcionals" a López Jaraba.

    Moreno ha recordat que a la televisió pública valenciana "han desparegut 1.300 milions d'euros que no s'han explicat i està en un procés en el qual van a deixar sense treball a 1.200 famílies". Fabra "no vol donar compte d'on està els diners, no vol explicar el procés de liquidació als partits polítics i vol posar al capdavant de tot este procés al principal responsable de la situació ruïnosa en què es troba RTVV".

    Així, ha manifestat que Jaraba "no pot ser un director sense control" que "no té ni la legitimitat d'una llei que ja està derogada i, a més, no té cap prestigi després d'haver enfonsat a la televisió pública valenciana". Davant d'això, Moreno s'ha preguntat "on està el Consell d'Administració i la directora general que han elegit les Corts Valencianes; quin paper juguen en tot això i què han de dir davant d'esta situació". [FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies