Europa press

Logo ep

    22-M.- La Generalitat suprimirà l'impost de successions abans de les eleccions

    18:0612.03.2011

    BARCELONA, 12 (EUROPA PRESS)

    El portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran, ha anunciat aquest dissabte que la Generalitat suprimirà l'impost de successions abans de les eleccions municipals del 22 de maig.

    "Els qui ens van votar el 28 de novembre ens poden demanar que esperen decisions que fins i tot no s'han produït, la de la supressió de l'impost de successions, per exemple, es farà abans de les municipals", ha assegurat Duran en la jornada de política municipal d'Unió.

    Després que el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero hagi anunciat que acceptarà adequar els salaris a la productivitat, Duran ha considerat que és una bona mesura malgrat recordar que "també cal tenir en compte el nivell de vida" del país.

    El portaveu de CiU al Congrés dels Diputats creu que és "bo" que Zapatero, doni suport a les idees de la cancellera alemanya, Angela Merkel, però li preocupa que quan va a Brussel·les "dóna suport" a Merkel mentre que quan torna a Madrid, no fa els deures.

    D'altra banda, ha lamentat que es parli tant del possible candidat del partit socialista a les següents eleccions generals i ha demanat a Zapatero que "abans d'anar-se'n, presenti i aprovi una nova llei de finançament local".

    En aquest sentit, ha comparat Catalunya amb Alemanya perquè aquest país "es confessa fart de pagar a altres països que no fan els deures".

    "Nosaltres també estem farts perquè volem continuar sent solidaris, però també tenim necessitat de solidaritat", ha indicat.

    Duran ha recordat que "quan Catalunya ha anat bé, Espanya ha anat bé", és per això que creu que "convé als espanyols resoldre el dèficit fiscal de Catalunya".

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies