Europa press

Logo ep

    El Comité d'Empresa del CIPF convoca protestes contra els "retallades pressupostàries" de Sanitat

    18:0121.09.2011

    VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)

    El Comité d'Empresa del Centre d'Investigació Príncep Felip de Valencia (CIPF) portarà a terme este dijous, coincidint amb la celebració del patronat en el qual s'abordaran els plans de futur de la institució, diverses accions de protesta per a expressar el seu "desacord amb les retallades pressupostàries aplicades des de la Conselleria de Sanitat a este centre d'investigació, que posen en perill el seu funcionament", ha avançat el col·lectiu en un comunicat.

    Així, s'ha convocat una concentració, de 20 minuts, que tindrà lloc al pati del CIPF a l'hora del dinar, entre les 10.30 i les 11.30 del matí. A més, es farà una assemblea a les cinc de la vesprada, també al pati del CIPF.

    Finalment, es farà lliurament al Patronat d'un escrit subscrit pels treballadors del CIPF en què s'exigix, "per una investigació digna en benefici de la societat", que no es facen retallades pressupostàries, no s'eliminen els programes de formació d'nvestigadors ni se suprimisquen les línies d'investigació en marxa.

    El Comité d'Empresa ha recordat que "les últimes conseqüències de les reduccions pressupostàries aplicades al CIPF des de la Conselleria de Sanitat han estat la posada en marxa efectiva d'acomiadaments d'investigadors predoctorals, amb la consegüent interrupció de línies d'investigació, així com la declaració d'intencions per part del conseller de Sanitat de canviar els fins als quals el CIPF està dedicat, incorporant a este centre empreses privades i fundacions no dedicades a la investigació". [FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies