Europa press

Logo ep

    Una jutgessa de Badalona imputa els mossos que traslladaven el jove mort després de saltar d'un cotxe policial en marxa

    17:2422.05.2007



    BARCELONA, 22 de maig (EUROPA PRESS)

    La jutgessa d'instrucció número 2 de Badalona (Barcelonès) ha imputat per un presumpte delicte d'imprudència professional que ha acabat amb mort els dos Mossos d'Esquadra que traslladaven Sergio C.G., el jove de 22 anys que ahir va intentar saltar en marxa del cotxe patrulla en què el portaven emmanillat i que avui ha mort després d'haver estat més d'un dia en coma.

    Fonts judicials han explicat que la jutgessa ha obert diligències prèvies per un presumpte delicte d'imprudència professional amb resultat de mort després de rebre la trucada del metge forense, que aquest matí li ha comunicat que Sergio C.G. estava clínicament mort, ja que se li havien practicat dos electroencefalogrames que han revelat que no tenia activitat cerebral, segons ha informat a Europa Press un portaveu de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

    Davant de la mort del jove, la jutgessa instructora ha citat a declarar en qualitat d'imputats els dos Mossos d'Esquadra encarregats del trasllat del detingut, tot i que fonts judicials han assenyalat que, en principi, els testimonis presencials confirmen la versió de la policia catalana.

    La família del mort, per part seva, manté que al seu germà "li van clavar una pallissa" a la comissaria i que el van copejar també quan va caure del vehicle. Segons la seva opinió, "és impossible" que Sergio C.G. "trenqués el vidre amb les manetes" posades, cosa per la qual han decidit personar-se en la causa com a acusació particular.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies