Europa press

Logo ep

    El músic Nacho Mastretta actua al teatre Castelar d'Elda

    16:2721.07.2006

    ALACANT, 19 (EUROPA PRESS)

    El músic Nacho Mastretta actuarà hui al teatre Castelar d'Elda (l'Alt Vinalopó) per a presentar en directe sons de saxos, clarinets, violoncel, contrabaix, violí, trompeta, i piano, en una "magnífica percussió de cuina i guitarres demolidores, melodies arravatadores i moments electrònics", segons han informat fonts de l'organització de l'acte.

    En l'actuació, prevista per a les 22:00 hores de hui, Nacho Mastretta tocarà el saxo, el clarinet i l'acordió, juntament amb Miguel Malla, Ricardo Moreno, Pablo Novoa, Marina Sorin, Pablo Navarro, Diego Galaz, Marco Cresci i David Herrington.

    El compositor, músic i productor Nacho Mastretta és "un dels talents més respectats i polifacètics de la música actual". El 1998 va publicar el seu primer àlbum titulat "Melodías de Rayos X". A més, ha compost bandes sonores per al cine, a Espanya i a Mèxic com les de les pel·lícules "Asfalto", "Torremolinos 73", "El Misterio de Trinidad", "La hija del caníbal" o "Looking for fidel" d'Oliver Stone.

    Mastretta va ser nominat als Premis Goya l'any 2000, i posteriorment va ser el responsable de la música en la cerimònia dels Premis Goya del 2003. També ha creat la música per a campanyes publicitàries de Heineken, Renault, Volkswagen o Kas; ha treballat per a dissenyadors com Jesús del Pozo i Javier Mariscal i ha col·laborat amb artistes com Tonino Carotone, Peret, Josele Santiago, Julieta Venegas, Bunbury, o Fangoria.

    Els seus últims treballs han sigut amb Ajo, codirectora del segell "Por Caridad Producciones" i del Festival Experimentaclub, en l'espectacle de micropoesia i música "Striptis Cardiovascular". A més, continua component i gravant bandes sonores com les de les pel·lícules "Días azules" de Miguel Santesmases i "Nadie es perfecto" de Joaquín Oristrel, que s'estrenaran enguany, segons han indicat les mateixes fonts.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies