Europa press

Logo ep

    Els veïns del carrer Comte de Tarragona exigeixen a l'Ajuntament que es faci càrrec de totes les reparacions

    17:1002.03.2005




    TARRAGONA, 2 (EUROPA PRESS)

    L''Ajuntament de Tarragona estudiarà la contraproposta presentada avui pels veïns del carrer Comte, afectats pel desallotjament de casa seva com a conseqüència de les esquerdes que van aparèixer a causa de les filtracions de les clavegueres. L''Ajuntament ha expressat als veïns la voluntat d''arribar a un acord global sobre els aspectes tècnics, econòmics i humans.

    El tinent d''alcalde, Joan Aregio, ha dit avui que "l''Ajuntament està d''acord amb algunes de les propostes dels veïns, raó per la qual s''estudiarà a fons el document en la seva totalitat per poder decidir en una pròxima reunió". Aquesta reunió se celebrarà dilluns que ve. Aregio ha explicat que, respecte al cost de les obres, xifrades en uns 200.000 euros, "l''Ajuntament les assumirà si els veïns cedeixen les aportacions que pugui atorgar la Generalitat a través d''ajudes especials".

    Els afectats també reclamen que el Consistori es faci càrrec dels rebuts de lloguer dels inquilins afectats, així com dels rebuts de llum, aigua i gas. Els veïns, per part seva, han reclamat "un certificat per autoritzar l''inici dels treballs del micropilotatge en els habitatges que reconegui que el Consistori i l''empresa que fa els treballs es comprometen a deixar l''immoble tal com estava abans", segons ha explicat el portaveu veïnal, Ramon Ollé.

    Els treballs de micropilotatge, seran supervisats per tècnics dels veïns i consisteixen a injectar formigó als fonaments dels habitatges. Les màquines per fer aquesta operació ja han arribat al barri i està previst que els treballs comencin entre avui i demà.


    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies