Europa press

Logo ep

    Guillermo García (PSPV), nou alcalde de la Pobla de Vallbona després de prosperar la moció de censura contra el PP

    15:3716.12.2004


    VALÈNCIA, 16 (EUROPA PRESS)

    El socialista Guillermo García ha sigut proclamat hui alcalde de la Pobla de Vallbona (Camp de Túria) després de prosperar la moció de censura presentada pels grups de l''oposició a l''Ajuntament d''esta localitat i un antic regidor del PP, ara no adscrit, José Francisco Tortajada, contra la gestió del primer edil d''esta localitat, Vicente Alba, del PP.

    La moció de censura va tindre el suport dels regidors del PSPV-PSOE, del Bloc, d''Unió Valenciana (UV), de l''Organització Independent Valenciana (OIV) i de l''edil no adscrit després d''haver deixat el PP, segons van explicar fonts municipals.

    Així, dels 17 regidors que integren la corporació municipal d''esta població -8 del PP, un no adscrit, 5 del PSPV, un del Bloc, un d''UV i un del OIV- els 8 del grup popular van votar en contra del document presentat contra el fins ara primer edil i els 9 restants, a favor.

    El ple extraordinari en què es va debatre la moció de censura es va desenvolupar "amb tota normalitat", segons van indicar les mateixes fonts. Després de la intervenció de Vicente Alba, que portava 22 anys com a primer edil de la Pobla de Vallbona, del nou candidat a l''alcaldia elegit hui alcalde i de tots els representants de l''oposició, Guillermo Bágena va prometre el càrrec i va ser proclamat primer veí.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies