Europa press

Logo ep

    Andrés Perelló presentarà a València "La conjura de los caracoles" juntament amb Pilar Rahola

    17:0425.05.2004


    VALENCIA, 25 (EUROPA PRESS)

    El polític Andrés Perelló presentarà divendres que ve a les 19.30 hores a l''Ambito Cultural del Corte Inglés de Colom a València la seua novel·la "La conjura de los caracoles", editada per Algar Editorial, acompanyat per la periodista i escriptora Pilar Rahola i l''editor José Félix Escudero, segons han informat responsables de la iniciativa.

    Amb "La conjura de los caracoles", Andrés Perelló inaugura la seua carrera literària. Advocat de formació i polític de professió, desenrotlla la seua faena com a parlamentari socialista a l''hemicicle valencià, a més de ser membre del Comitè Nacional del PSPV-PSOE.

    Participa en els diversos fòrums que qüestionen la globalització i col·labora en diversos mitjans de comunicació escrita. A més, intervé en la tertúlia política del programa de Tele 5 "Crónicas Marcianas".

    La història que conta la novel·la sorgix en un tren que es deté inexplicablement. Mentre uns passatgers parlen, altres criden, lligen o, com l''autor del llibre, miren per la finestra i troben algú que els impulsa a escriure una història.

    Així, des d''este tren, Andrés Perelló veu una jove gitana de pèl negre que mira amb els seus profunds ulls el somriure del xiquet que sosté als braços. I això l''impulsa a escriure la història de l''altra gitana que ell coneix bé, la Tita.

    D''esta manera, "La conjura de los caracoles" relata la història d''una gitana que lluita per tirar endavant la seua família contra tot tipus de dificultats. "Però l''autor no es queda ací, sinó que conta la vida de moltes altres persones a l''Espanya franquista i reflexiona sobre el funcionament i la funció dels servicis socials en cada moment històric i, sobretot, polític", van indicar les mateixes fonts.

    Els responsables d''Algar Editorial van assenyalar que la novel·la "contribuïx a acostar-nos a la manera de vida d''un col·lectiu de persones, el poble gitano, que tenim molt a prop, però que alhora ens resulta bastant desconegut". Van afegir que és un llibre que mou a "la comprensió i la solidaritat tant cap als gitanos com cap a altres col·lectius que hui dia es troben en situacions igualment marginals".


    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies