Europa press

Logo ep

    Neix una editorial per a autors novells especialitzada en llibres de petit format

    12:0803.04.2004




    CATALUNYA.- BARCELONA, 3 (EUROPA PRESS)

    Un grup de professionals joves de Cornellà de Llobregat (Barcelona) ha creat una editorial, LaBreu Edicions, especialitzada en llibres de petit format que pretén recuperar estils com el conte i la poesia i potenciar la publicació d''autors novells catalans. El nou segell s''estrena amb una versió "diferent" de Sant Jordi, segons ha explicat a Europa Press la seva editora, Esther Andorrà.

    ''Sant Jordi versió XP'' és una versió de la popular llegenda de Sant Jordi "en què el drac és pacifista, Sant Jordi té dubtes sobre la seva orientació sexual i la princesa es converteix en heroïna", Esther Andorrà, que ha assegurat que el llibre té dues versions de la llegenda, "una per als que aquest dia estan sols i una altra per a les parelles". El textos són obra d'' Almogàvers Associats i estan il·lustrats per Inés Valls. La seva extensió és de 60 pàgines i el seu format és de 15 per 15 centímetres.

    L''editorial, que neix amb el lema ''Una estona, un llibre'' (''Un estona, un llibre''), publicarà "entre 4 i 5 llibres a l''any", i tots ells tindran el mateix format que ''Sant Jordi versió XP'', no superant les 60 pàgines. "D''aquesta manera intentarem potenciar la publicació de contes i poesia", ha assegurat Andorrà, que ha assenyalat que la editorial "publicarà només llibres d''autors novells catalans", encara que, en un futur, no ha descartat "publicar traduccions d''autors europeus".


    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies