Europa press

Logo ep

    La segona jornada de vaga de Swissport causa pocs retards a l'Aeroport del Prat

    18:3329.06.2013

    EL PRAT DE LLOBREGAT (BARCELONA), 28 (EUROPA PRESS)

    La segona jornada de vaga dels treballadors de l'empresa de handling Swissport ha causat aquest dissabte pocs retards a l'Aeroport del Prat, segons han informat a Europa Press l'empresa i l'aeroport.

    Fins al migdia d'aquest dissabte, les operacions previstes s'han desenvolupat amb gairebé total normalitat a Barcelona, amb algun retard puntual i sense cancel·lacions, mentre que en la primera jornada de l'aturada hi ha hagut un vol cancel·lat i diversos retards.

    En un comunicat, la companyia ha negat haver imposat serveis mínims abusius, i ha indicat que aquests s'ajusten al que decreta el Ministeri de Foment.

    Swissport s'ha mostrat favorable a renegociar el conveni actual, vençut el desembre del 2012, i ha afegit que mentre durin les negociacions "es respectaran totes les clàusules de l'antic acord, de condicions molt superiors a la mitjana del sector".

    Ha precisat que les negociacions interrompudes dijous passat "havien aconseguit avenços importants", que l'empresa confia a tancar satisfactòriament si els sindicats opten pel diàleg i no a la confrontació.

    En aquest sentit, ha criticat l'intent d'ocupar el centre d'operació de l'empresa a l'Aeroport de Màlaga i el bloqueig dels taulells de facturació, tot i que ha considerat que aquestes accions "tenen un suport escàs per part dels treballadors".

    Els treballadors de Swissport estan en vaga des d'aquest divendres fins el dilluns 1 de juliol en protesta, segons ells, pels incompliments de l'empresa en matèria de salaris, horaris, canvis de torn i per l'elevada eventualitat dels llocs de treball.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies