Europa press

Logo ep

    La Fedaia traurà els seus centres oberts al carrer contra la pobresa

    11:3005.06.2013

    BARCELONA, 5 (EUROPA PRESS)

    La Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i l'Adolescència (Fedaia) traurà aquest divendres els seus centres oberts al carrer per reivindicar el seu paper integrador i de combat contra la pobresa i les desigualtats entre els nens més vulnerables.

    Sota el lema 'Centre obert: un camí d'oportunitats', 2.000 nens de 25 centres ompliran les places d'alguns barris de diferents ciutats de Catalunya de classes de reforç escolar, pintura, berenars i jocs segons un comunicat fet públic per l'entitat aquest dimecres.

    L'objectiu és sensibilitzar sobre l'exclusió social de la infància i donar a conèixer la tasca que des de l'organització desenvolupen diàriament amb els nens més vulnerables.

    La Fedaia ha detectat en els últims tres anys un "important deteriorament" de la situació de la infància catalana no només en qüestions de primera necessitat sinó també a l'accés a activitats de reforç educatiu, lúdiques i culturals que, segons la seva opinió, són indispensables per al seu desenvolupament.

    La Federació és la plataforma que agrupa a Catalunya les 89 entitats que atenen 100.000 nens i 39.000 famílies en risc social o desemparament a través de serveis a l'àmbit de l'acció social, l'educació, la formació prelaboral i l'atenció a les famílies.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies