Europa press

Logo ep

    Fira Mediterrània col·laborarà amb el festival occità Estivada

    12:0604.06.2013

    BARCELONA, 4 (EUROPA PRESS)

    La Fira Mediterrània de Manresa (Barcelona) i Estivada, el festival artístic occità de referència, han signat un conveni de col·laboració pel qual els dos certàmens portaran a terme diferents accions a nivell de programació artística, activitat professional, assessorament i comunicació.

    Gràcies a aquest acord, Estivada inclou en la programació d'aquesta edició les actuacions de la Cobla Sant Jordi, Roger Mas, Obrint Pas i Pep Gimeno 'El botifarra', segons un comunicat de l'organització.

    Així, amb vista a l'any que ve, Estivada tornarà a programar quatre grups de Catalunya a escollir entre vuit formacions propostes per Fira Mediterrània d'entre les actuacions presentades en les edicions de 2012 i 2013 i, al seu torn, Estivada també proposarà vuit grups occitans dels quals Fira Mediterrània escollirà quatre per tocar a Manresa el 2014.

    El Festival Estivada, que farà el seu XX edició a Rodez (França) del 24 al 28 de juliol, uneix el seu caràcter multidisciplinari a la singularitat d'un certamen interregional de cultura occitana, una llengua que pretenen que es converteixi en "el llenguatge de la vida i no de la memòria".

    Artistes de totes les regions occitanes del sud de França i d'Itàlia són presents a l'Estivada per mostrar la seva obra i intercanviar punts de vista i directrius comunes.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies