Europa press

Logo ep

    Fira.- Motor.- Seat augmenta les vendes un 13% a Espanya el primer quadrimestre

    14:1609.05.2013

    Mostra per primera vegada a Espanya el León SC de tres portes

    BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

    L'automobilística Seat ha augmentat les seves vendes a Espanya un 13% en els quatre primers mesos de l'any respecte al mateix període de l'any passat, el que ha permès situar la seva quota de mercat en un 9,5%, un punt i mig més que el 2012.

    Així ho ha destacat el director de Seat Espanya, Mikel Palomera, durant la presentació de la marca al saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona en el primer dia de premsa, en què ha defensat l'ofensiva de producte de la companyia, que ha assegurat que "està donant els seus fruits a Espanya i en els mercats internacionals".

    La companyia de Martorell (Barcelona) ha presentat al saló el León SC, la nova carrosseria de tres portes d'aquest model compacte, que es va presentar a escala mundial al saló de Ginebra el març i que arribarà als concessionaris espanyols a final d'aquest mes de maig.

    Palomera ha anunciat que aviat la companyia llançarà la versió 'Ecomotive' del León amb emissions de 85 grams per quilòmetre de CO2, i abans d'acabar l'any es posarà a la venda la versió familiar i l'última d'aquest nou model.

    El directiu també ha destacat que Seat és l'única marca amb capacitat de dissenyar, desenvolupar i produir a Espanya: "Som la marca d'aquí", ha conclòs.

    PLA PIVE

    En declaracions als mitjans, el vicepresident Comercial de Seat, Paul Sevin, ha aplaudit el pla Pive del Govern central, ja que ha assegurat que està ajudant a dinamitzar les vendes en un mercat molt afectat per la crisi.

    "Estem contents i ens està ajudant molt en les vendes", ha manifestat Sevin, que ha assegurat que les ajudes estan beneficiant l'ofensiva de producte de la marca.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies