Europa press

Logo ep

    Cabanyal Portes Obertes oferix 15 projectes artístics per a reclamar "rehabilitació sense destrucció"

    15:5307.05.2013

    VALÈNCIA, 7 (EUROPA PRESS)

    Un total de 15 projectes artístics integren l'edició de 2013 de Cabanyal Portes Obertes, la iniciativa que convertix els espais del barri en llocs d'exhibició cultural per a reclamar la "rehabilitació sense destrucció" d'esta zona de la ciutat, han informat els responsables de l'activitat.

    El certamen, que es desenvoluparà entre el 10 i el 20 de maig, reunix propostes d'arts plàstiques, fotografia, intervencions artístiques a l'espai públic, projeccions audiovisuals, curtmetratges d'animació, música, poesia i arquitectura, que es realitzaran en cases particulars, sales d'exposicions, teatres, comerços, bars i als carrers del barri, detalla la Plataforma Salvem el Cabanyal en un comunicat.

    Per a posar en marxa esta agenda d'activitats, es té la col·laboració de veïns, creadors, associacions veïnals i culturals i editorials.

    Entre els projectes que formen part de la programació figuren cintes d'animació, projeccions d'audiovisuals sobre les façanes d'alguns dels edificis singulars del Cabanyal, intervencions artístiques en comerços i aparadors, art sonor, representacions teatrals.

    Alhora, es brindaran lectura de poemes, ubicació de 'geocaching' en diferents emplaçaments, projectes d'arquitectura sobre possibilitats d'intervencions i una presentació d'una selecció de projectes realitzats en estos 15 anys de Cabanyal Portes Obertes, entre d'altres.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies