Europa press

Logo ep

    'Barcelona 1714' abordarà el setge amb una història d'amor en espais 3D

    13:3429.04.2013

    BARCELONA, 29 (EUROPA PRESS)

    El productor alemany i català Heiko Kraft liderarà la futura pel·lícula 'Barcelona 1714' que abordarà el setge que va patir la capital catalana amb una història d'amor com a eix central de l'argument, que es preveu començar a rodar durant l'estiu en espais en 3D, han informat aquest dilluns els organitzadors.

    Dirigida per la jove tarragonina Ann M.Bofarull, el projecte es proposa arribar al públic internacional amb una distribució i promoció innovadores que faciliti el seu accés al públic estranger.

    La pel·lícula, que iniciarà una campanya de micropatrocini per finançar-se que es posarà en marxa el 29 d'abril, abordarà la història d'Agnès, una noia que intenta sobreviure en una ciutat en guerra, de la qual es planteja fugir, cosa que no comprèn Jan, un jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva pàtria.

    Els promotors crearan una aplicació en línia com canal de distribució primordial, per fer arribar el projecte a més d'espectadors, que es podran vincular amb el projecte amb material extra, un joc en línia, material gràfic divers i la banda sonora.

    Els organitzadors han manifestat la seva intenció de portar a terme aquest camí de la mà de 'Consell de Cent del 2014', un grup de persones representatives de tots els àmbits de la societat civil catalana que donen suport al el projecte, com són Miquel Calçada, Màrius Serra, Toni Albà, Biel Duran, Joan Crosas, Fermí Fernández, Joan Reig, Enric Masip, Ernest Benach i Patricia Gabancho, entre d'altres.

    Aquesta iniciativa s'uneix a altres iniciatives cinematogràfiques relacionades amb la celebració del 300 aniversari del setge del 1714 per part de tropes castellanes i franceses.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies