Europa press

Logo ep

    Gallego (CCOO) reivindica la unitat d'acció sindical al congrés d'UGT

    12:5124.04.2013

    BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS)

    El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, ha reivindicat aquest dimecres en la inauguració del XIV d'UGT de Catalunya la unitat d'acció sindical i la coordinació amb altres organitzacions socials per a lluita de manera conjunta contra la crisi.

    En la seva intervenció, ha destacat que la unitat d'acció dels últims anys ha estat molt útil, però ha assenyalat que cal avançar per posar en marxa el protocol que ja va votar UGT en el seu congrés el desembre perquè aquesta unitat d'acció "es converteixi en una eina real perquè els treballadors puguin avançar en els seus drets".

    "Quan hem anat separats hem perdut", ha manifestat Gallego, que ha subratllat que la lluita conjunta ha de ser també amb la resta de moviments socials per poder donar respostes concretes als problemes.

    Ha aplaudit que el congrés d'UGT vagi en una "línia de continuïtat" amb el de CCOO, i ha confiat que les conclusions que s'aprovin coincideixin per poder avançar conjuntament.

    "Hi ha una clara coincidència que estem en temps de lluita i necessitem unitat i resposta conjunta", ha manifestat, i ha considerat que ara mateix és imprescindible reivindicar el paper dels sindicats.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies