Europa press

Logo ep

    Índia.- Arrestat un segon home per la violació i tortura d'una xiqueta de cinc anys a l'Índia

    11:0722.04.2013

    NOVA DELHI, 22 (Reuters/EP)

    La Policia ha detingut este dilluns un segon sospitós pel segrest, violació i tortura d'una xiqueta de cinc anys a Nova Delhi, la capital de l'Índia.

    Segons fonts policials, la menor va ser segrestada per dos homes dilluns passat i tancada en un soterrani de l'edifici on vivia amb la família, fins que va ser trobada dos dies més tard pels veïns els qui van escoltar els seus crits.

    Este cap de setmana, un home de 22 anys va ser detingut a Muzaffarpur, a l'estat de Bihar (est), a on havia viatjat en tren des de Delhi després de l'incident. Va ser localitzat, segons ha informat la Policia a la cadena NDTV, després de rastrejar el senyal del seu telèfon mòbil.

    El segon sospitós, d'uns 20 anys, ha estat arrestat este dilluns en l'habitatge d'un familiar en Bihar, d'acord amb el cap de Policia Local, Rajeev Mishra. "Ha estat detingut sobre la 1.00 hora local (21.30 hora a la Península)", ha informat Mishra. "Tant la Policia de Delhi com la local han realitzat un esforç conjunt per a arrestar-lo", ha afegit.

    De moment, no s'ha facilitat el nom de la menor, però els mitjans l'han anomenat 'Gudiya', o nina. Segons els metges de l'hospital on ha hagut de ser sotmesa a una colostomia, la menuda es troba estable i la seua vida no corre perill.

    "Tot i que el Parlament ha aprovat fa poc una legislació més estricta per a prevenir les violacions, el nombre de delictes no ha disminuït i este tipus d'incidents seguixen augmentant en tot el país", ha declarat la portaveu de la Cambra Baixa, Meira Kumar. Este dilluns de vesprada, la cambra alta del Parlament farà un debat sobre la violència contra les dones al país.

    Estos crims són comuns a l'Índia, amb 1.200 milions d'habitants. Nova Delhi és la ciutat del país on es registra un major nombre d'agressions amb estes característiques amb una mitjana d'una violació cada 18 hores, segons ha informat la Policia. [FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies