Europa press

Logo ep

    Rigau no denunciarà l''escrache' davant de casa seva pel tancament d'una escola de Terrassa

    12:0208.04.2013

    BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

    La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ha anunciat aquest dilluns que no denunciarà judicialment la trentena de persones que van realitzar un 'escrache' aquest diumenge davant de casa seva pel tancament de l'escola Can Montllor de Terrassa (Barcelona), que el departament vol fer desaparèixer pel descens demogràfic.

    En declaracions a Catalunya Ràdio, recollides per Europa Press, Rigau ha lamentat que l'Ajuntament de Terrassa no hagi treballat amb la Generalitat per "fer entendre la situació als pares", ja que considera que les administracions han d'aclarir de manera unànime com actuar.

    "Jo entenc que el que ha fallat ha estat la cadena de responsabilitats", pel fet que el consistori vallesà no hagi avalat la programació escolar de la Generalitat i ha fet que la població es despistés.

    Rigau també ha relatat com es va desenvolupar l'acció en indicar que l''escrache' es va convocar per internet i va aconseguir concentrar una trentena de persones amb uniforme groc i cartells per fer-li una "sorpresa".

    "Paral·lelament, els nens jugaven al parc infantil. Van posar una pancarta dient de quina escola eren i van protestar davant de casa meva", ha detallat la consellera.

    Rigau ha insistit que la desaparició de Can Montllor no és qüestió de retallades, sinó que es deu a una reordenació escolar provocada perquè al municipi hi ha 192 nens menys per escolaritzar en el pròxim curs.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies