Europa press

Logo ep

    Millo (PP) acusa el director dels Mossos d'"interferir" en la investigació sobre Método 3

    16:0810.03.2013

    GIRONA, 10 (EUROPA PRESS)

    El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha assegurat que el director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, "va interferir" en la investigació sobre Método 3, donant així credibilitat a les informacions que asseguren que Prat es trobava als voltants de la casa del director de l'agència de detectius abans de ser detingut, pel que ha demanat al Govern que assumeixi responsabilitats.

    En una intervenció en la clausura del Campus Noves Generacions del partit a Girona, Millo ha argumentat aquest diumenge que no s'imagina un director de la policia o de la Guàrdia Civil obstaculitzant una investigació judicial d'un altre cos policial, pel que ha qualificat el succés com "un tema molt greu que cal explicar", ha informat el PP en un comunicat.

    "Què tem el Govern de CiU que fa interferir a Prat en una investigació judicial?", s'ha preguntat el popular, qui també ha acusat el director general de presons, Xavier Martorell, d'estar relacionat amb Método 3.

    PRESSUPOSTOS 2013

    Millo ha criticat que el Govern hauria d'haver presentat aquest diumenge els pressupostos i que si no ho ha fet és perquè ERC "té els comptes segrestats".

    "CiU i ERC tenen un comportament irresponsable i covard, i el que ara fa falta és responsabilitat i el coratge per gestionar els comptes amb la màxima eficiència", ha conclòs.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies