Europa press

Logo ep

    Veneçuela.- Mor el president de Veneçuela Hugo Chávez

    07:4706.03.2013

    CARACAS, 6 (EUROPA PRESS)

    El president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha mort aquest dimarts a les 16.25 hores (21.55 hora peninsular a Espanya), als 58 anys, després de més d'any i mig de batalla contra el càncer, segons ha anunciat en un discurs televisat el seu número dos i potencial successor, Nicolás Maduro.

    "A les 4.25 de la tarda, d'avui 5 de març, ha mort el comandant Hugo Chávez", ha dit Maduro, al transmetre a la població la notícia.

    El vicepresident ha demanat canalitzar el dolor "en pau, amb tranquil·litat" i ha cridat a la unitat.

    "Anem a ser dignes hereus d'un home gegant, com ha estat i com sempre serà en el record el comandant Chávez", ha dit Maduro, que ha emplaçat a tots els ciutadans a ser "vigilants de la pau".

    "Comandant, on estigui vostè, mil vegades gràcies per part d'aquest poble que vostè ha protegit", ha afegit Maduro, qui ha comparegut, visiblement emocionat, envoltat d'altres membres del Govern.

    Maduro ha informat que pròximament es farà públic el calendari d'actes d'homenatge al president, si bé ha llançat una primera crida a la població perquè surti als carrers del país a manifestar el seu "amor" per Chávez.

    "Honor i glòria a Hugo Chávez", ha conclòs Maduro.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies