Europa press

Logo ep

    Forinvest afronta el seu sisé any amb més oferta, més debats, major presència asseguradora i èmfasis en els emprenedors

    18:4905.03.2013

    El director general del FROB, José Ignacio Goirigolzarri i Jaime Guardiola participaran en les jornades de debat del Fòrum Forinvest

    VALÈNCIA, 05 (EUROPA PRESS)

    El Fòrum-Exposició Internacional de Productes i Servicis Financers, Inversions, Assegurances i Solucions Tecnològiques per al Sector (Forinvest) afronta la seua sisena edició amb creixement de l'oferta expositiva, més debats, major presència del sector assegurador --amb prop del cent per cent d'este mercat representat en el certamen-- i l'accent lloc en l'activitat emprenedora, tant en la seua mostra de productes i servicis com en un fòrum específic.

    Així, des d'este dimecres fins al divendres, Fira València reunirà en els 10.000 metres quadrats del seu pavelló cinc l'oferta de 85 expositors, entre entitats financeres, brokers, societats de valors, asseguradores, institucions sectorials i proveïdors d'informació financera, al costat de 30 emprenedors i noves empreses.

    En esta ocasió, la cita incorpora dos nous espais de debat, el Fòrum de l'Assessor, promogut per l'Associació Professional d'Assessors Fiscals de la Comunitat (APAFCV), i Forinvest 2.0, que neix com a "punt de trobada entre emprenedors i inversors".

    Segons l'organització, la posada en marxa de Forinvest 2.0 obeïx a la seua intenció d'"estar al costat dels emprenedors i empreses de recent creació" que busquen finançament o volen donar el salt internacional, en un context en el qual "sembla fallit qualsevol intent per implementar noves idees de negoci".

    Este espai està concebut com un nou fòrum de debat però, "abans que res, busca propiciar les trobades 'face to face' entre emprenedors i inversors". Així, centrat al 'venture capital' i el capital llavor, Forinvest 2.0 reunirà a 'business angels', empreses de capital risc, acceleradores d 'empreses, companyies de recent creació i projectes en potència d'emprenedors.

    D'assistència lliure i gratuïta, en este espai es presentaran exemples de finançament a emprenedors i models d'acceleradores d'empreses com 'Business Booster', i alhora s'analitzarà l'ecosistema emprenedor a Espanya o les fonts alternatives de finançament per a empreses innovadores, a càrrec de ponents com l'exassessor del president nord-americà en matèria d'emprenedors Ken Morse, membre directiu del MIT i professor de ESADE.

    Amb tots dos fotos, Forinvest completa el seu apartat congressual, que té com un dels pilars bàsics al VI Fòrum Forinvest, i es completa amb el VI Fòrum Internacional de l'Assegurança, que abordarà l'evolució del Pacte de Toledo i el futur de les pensions a Espanya, gràcies a la col·laboració del Consell de Col·legis de Mediadors d'Assegurances de la Comunitat, i el III Fòrum de Finances Personals, impulsat al costat de la comunitat financera Rankia.com.

    "NOUS ESCENARIS SORGITS DESPRÉS DE LA CRISI"

    En esta ocasió, el Fòrum Forinvest es presenta carregat de noves temàtiques que "intenten donar llum sobre els nous escenaris sorgits després de la crisi" i reunirà un altre cop a les veus més rellevants del món econòmic i financer.

    Articulat en tres jornades d'intens debat, tindrà la participació de personalitats com el director general del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), Antonio Carrascosa, i el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, este dimecres; el conseller delegat del Banc Sabadell, Jaime Guardiola, el representant del Servici d'Estudis del BBVA Rafael Doménech, el professor Leopoldo Abadía i Antonio Cortina, del Departament d'Estudis del Banco Santander, dijous, i el president de Vueling i del Cercle d'Economia, Josep Piqué, en la jornada de divendres.

    Forinvest compta un any més amb el suport dels principals representants del sector econòmic i financer, amb participació com 'event partners' de Bankia, Banco Santander, BBVA, La Caixa, Sabadell CAM, l'Institut Valencià de Finances i Mapfre, que és a més l'asseguradora oficial del saló. També patrocinen el certamen Pricewaterhouse Coopers, l'Associació Professional d'Assessors Fiscals de la Comunitat i l'Ajuntament de València.

    Alhora, col·laboren la firma Vicente Gandía, l'Associació per al Progrés de la Direcció, European Financial Planning Association (EFPA) Espanya, Associació Espanyola de Directius i Abba Hotels.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies