Europa press

Logo ep

    Llombart diu que l'ús de datàfons amb estrangers permetrà facturar i cobrar alhora i guanyar efectivitat

    18:3711.02.2013

    VALÈNCIA, 11 (EUROPA PRESS)

    El conseller de Sanitat, Manuel Llombart, ha manifestat este dilluns que l'ús de datàfons els reportarà "una major efectivitat" en poder "facturar i cobrar en el mateix acte" els servicis prestats en urgències i atenció primària tant a persones extracomunitàries amb estades inferiors a tres mesos com a comunitaris en esta mateixa situació que, "tot i que tinguen la targeta sanitària europea, decidisquen utilitzar este sistema".

    Així ho ha assenyalat a preguntes dels periodistes sobre esta qüestió després de l'acte de lliurament de diplomes als participants en el curs 'L'oficina de farmàcia com a promotora d'estils de vida saludables'.

    Llombart ha indicat que "simplement és un mecanisme que s'ha articulat per a poder portar a terme una cosa que ja s'estava fent", cobrar estes prestacions als extracomunitaris que passen temporades de menys de tres mesos en la Comunitat i a comunitaris que estiguen este mateix període de temps i es decanten per esta via.

    "Simplement és poder facturar i cobrar en el mateix acte i tenir una major efectivitat i uns recursos que hui, en molts casos, no s'estan podent recuperar amb el nivell d'eficiència que nosaltres voldríem". "Per això hem activat este sistema", ha sentenciat.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies