Europa press

Logo ep

    El PP veu incoherent que Duran representi Espanya a Xile mentre CiU vota la declaració sobiranista

    19:2623.01.2013

    MADRID, 23 (EUROPA PRESS)

    El PP ha censurat aquest dimecres la incoherència política del president d'Unió, Josep Antoni Duran, per estar representant Espanya, en la seva condició de president de la Comissió d'Afers Estrangers del Congrés, en la Conferència de l'Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana que se celebra a Xile, mentre el seu partit vota al Parlament la declaració sobiranista pactada amb ERC.

    Així ho ha posat de manifest en declaracions a Europa Press el portaveu popular de Pressupostos a la cambra baixa, el català Antonio Gallego, qui ha insistit en la necessitat que Duran reflexioni sobre si ha de seguir presidint l'esmentada comissió parlamentària.

    I és que, segons la seva opinió, "no es pot representar Espanya a Xile" mentre el seu partit es mostra favorable a una futura independència de Catalunya.

    "Cal tenir una mica de coherència política, una mica de sentit d'Estat, una mica de sentit comú i una mica de seny, i això no abunda últimament en les files d'Unió", ha manifestat el també regidor del Prat (Barcelona), abans de demanar al líder democratacristià que se situï d'una vegada perquè no es pot estar jugant "a la puta i a la Ramoneta".

    A més, el parlamentari popular s'ha referit a les divergències que estan sorgint en la relació entre (CDC) i UDC per la seva visió sobre la independència de Catalunya, per demanar a Duran "valentia" política i deixar clar si és o no una persona que advoca per la independència de Catalunya.

    "Si no ho és, ha de plantar cara i parar els peus a (Artur) Mas perquè l'actual deriva independentista catalana no ajuda en absolut a la recuperació econòmica d'aquesta comunitat i de la resta d'Espanya", ha conclòs.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies