Europa press

Logo ep

    Loteria.- Ripoll reparteix 35,8 milions amb el número que ja li va donar un Primer Premi a l'agost

    14:2722.12.2012

    L'administració va donar un cinquè premi el Nadal passat i un tercer el 2001

    GIRONA, 22 (EUROPA PRESS)

    L'administració El Trèvol de Ripoll ha repartit aquest dissabte 35.800.000 euros del número 23.475, un dels quarts premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal: n'ha venut 179 sèries, tot en dècims que han anat a parar a la comarca del Ripollès, Andorra i també a Pontevedra.

    El fill de l'administradora, Marc Rosa, ha declarat a Europa Press que és la segona vegada que aquest número toca aquest any, ja que també va ser premiat el 18 d'agost amb el Primer Premi del sorteig ordinari de loteria de cada dissabte.

    "Sentim molta alegria perquè feia molta falta a la zona que hi toqué un bon pessic", ha exposat entusiasmat Rosa, enganxat al telèfon d'El Trèvol des que s'ha sabut la notícia.

    L'administració, situada a la plaça Anselm Clavé, va repartir el Nadal passat un cinquè premi amb el 03.643, i al Nadal del 2001 un tercer premi, segons Rosa, qui ha dit que continuaran "repartint molts més premis".

    De fet, Rosa és un dels premiats, ja que, com que són abonats al número, també se'n va quedar un, perquè l'agost ja va escarmentar al no tenir-ne cap, i ara ha pogut recompensar-ho guanyant 20.000 euros.

    A GIRONA, MÉS DE 36 MILIONS

    A la quantitat repartida a Ripoll cal sumar una sèrie del tercer premi venuda per finestreta a l'administració de loteria Sant Jordi d'Olot, i que ha servit per repartir, a la població, mig milió d'euros del 64.084.

    Amb aquests dos premis, el Sorteig de Nadal de la Loteria ha deixat a la demarcació de Girona 36.300.000 milions d'euros.

    51 ANYS SENSE LA GROSSA

    Així i tot, la província de Girona s'ha quedat un any més sense la Grossa, i ja són 51 sense rebre part del gran premi del Nadal: l'última vegada que va tocar va ser a La Jonquera, el 1961.

    Abans d'aquest premi del 1961, només havia tocat una vegada: va ser el 1914 a la població de Ripoll.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies