Europa press

Logo ep

    Loteria.- Olot (Girona) ven mig milió d'euros del tercer premi

    13:2222.12.2012

    GIRONA, 22 (EUROPA PRESS)

    L'Administració de Loteria Sant Jordi d'Olot, al carrer Sant Pere Màrtir, ha repartit aquest dissabte mig milió d'euros del Sorteig Extraordinari de Nadal ja que ha venut, per finestreta i en dècims solts, una sèrie del 64.084.

    Aquesta administració, traspassada a dues sòcies fa dos anys, va vendre anys enrere un cinquè premi, segons ha explicat en declaracions a Europa Press una de les administradors, Laura Portes.

    Portes ha detallat que l'administració està al centre de la ciutat i que al barri, hi viu gent senzilla i treballadora; "de moment, no ha aparegut cap dels premiats per l'establiment, s'estan amagant", ha assegurat.

    Aquesta administració no està abonada al tercer premi de la Loteria d'aquest any, i 64.084, i els deu dècims que ha venut s'han repartit solts i per finestreta.

    "Mai havíem repartit un premi i se sent molta il·lusió", ha manifestat Portes, nerviosa perquè, des que s'ha sabut que l'havien repartit, no ha parat de sonar el telèfon.

    GIRONA, 51 ANYS SENSE LA GROSSA

    La demarcació de Girona s'ha quedat un any més sense la Grossa: ja són 51 sense rebre part del gran premi del Nadal; l'última vegada que hi va tocar va ser a La Jonquera, el 1961.

    Abans d'aquest premi del 1961, només havia tocat una vegada: va ser el 1914 a la ciutat de Ripoll.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies