Europa press

Logo ep

    Banc Sabadell espera la confiança dels mercats una vegada conegut el test d'estrès espanyol

    18:4028.09.2012

    BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS)

    El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, espera que els resultats d'Oliver Wyman i la recapitalització del sistema financer espanyol que es derivarà --que no afecta el banc que lidera-- permeti "recuperar la confiança dels mercats i de la societat en el sector financer espanyol".

    En un comunicat, ha considerat que aquest exercici clarifica i posa en marxa un procés de reestructuració del sector "en ares a arribar a una solvència més que suficient per afrontar el futur" d'Espanya.

    Ha afegit que els requeriments de capital responen a unes hipòtesis "extremadament exigents que, ara per ara, estan lluny del previsible".

    Oliu ha incidit que Banc Sabadell ha realitzat un gran esforç de gestió durant els últims anys per adequar-se a la nova realitat de deteriorament econòmic, reforçant el seu capital i amb la confiança i "sacrifici" dels accionistes.

    A l'escenari base, Banc Sabadell té un excés de capital de 3.321 milions d'euros, i a l'escenari considerat de màxima adversitat té un excés de capital de 915 milions d'euros.

    Banc Sabadell ha assenyalat que manté el seu compromís de seguir portant a terme, com fins ara, la seva política de gestió de capital i de balanç, a efectes de continuar incrementant la seva solvència per respondre adequadament qualsevol escenari futur.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies