Europa press

Logo ep

    La Caixa destaca la seva solidesa al superar els escenaris més adversos d'Oliver Wyman

    18:2828.09.2012

    BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS)

    El president de CaixaBank i La Caixa, Isidre Fainé, ha destacat aquest divendres que l'excés de capital de l'entitat fins i tot als escenaris més adversos del test d'estrès d'Oliver Wyman confirma la seva "fortalesa i solidesa financera".

    Ha argumentat que aquesta solidesa es basa "en una gestió prudent i anticipada, i en el lideratge al mercat bancari espanyol", segons ha exposat en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

    Ha considerat que el test d'estrès d'Oliver Wyman és una prova de transparència sense precedents, exigent i positiva, que posa en relleu la fortalesa de la majoria del sistema financer espanyol: "Haurà de servir per --esperem que de manera definitiva-- concedir-li la confiança que mereix", ha afegit.

    El conseller delegat de CaixaBank i director general de La Caixa, Joan Maria Nin, ha exposat que les conclusions d'aquest exercici suposen una confirmació "externa i independent de la gran capacitat de creixement solvent" del grup La Caixa per materialitzar les línies marcades en el seu Pla Estratègic.

    Segons Oliver Wyman, el grup La Caixa presenta un superàvit de capital de 5.720 milions a l'escenari més advers i de 9.421 milions a l'escenari base, incloent l'operació d'integració de Banca Cívica.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies