Europa press

Logo ep

    La Diputació de Barcelona crearà una ruta a peu al llarg de tot el riu Llobregat

    13:5826.09.2012

    EL PRAT DE LLOBREGAT (BARCELONA), 26 (EUROPA PRESS)

    La Diputació de Barcelona promourà el riu Llobregat com a atractiu turístic de la província mitjançant un projecte que inclourà, entre d'altres accions, la creació d'una ruta a peu al llarg de tot el riu i la creació d'un centre d'interpretació de l'embassament de la Baells.

    El vicepresident primer de la Diputació, Alberto Fernández Díaz, ha presentat al Prat de Llobregat un projecte que pretén "donar continuïtat a les iniciatives turístiques ja existents i promoure noves iniciatives per atreure turisme i generar ocupació".

    La primera de les accions serà la definició d'una ruta a peu que, en un màxim de nou etapes, recorri des de la Fonts del Llobregat fins a Barcelona, que es podria convertir en un Camí de Gran Recorregut i que tingui trams per fer en bicicleta, en cotxe-touring i adaptats per a discapacitats.

    "No podem aconseguir que el riu sigui navegable però sí que sigui transitable a peu i en bicicleta", ha afirmat Fernández Díaz.

    Una altra actuació que es començarà a desenvolupar a final d'aquest any serà el disseny d'un centre d'interpretació de l'embassament de la Baells que permeti explicar el cicle de vida del riu i que atregui unes 30.000 visites anuals.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies