Europa press

Logo ep

    La Generalitat tramita la conversió de l'aeròdrom de la Seu en aeroport comercial

    18:5527.06.2012

    BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

    El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, ha explicat aquest dimecres que la Generalitat està tramitant des del febrer amb l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) la conversió de l'aeròdrom privat de la Seu d'Urgell (Lleida) en aeroport comercial.

    "Conjuntament amb AESA creiem que el procés de la tramitació i la implantació dels elements tecnològics podria estar acabat per a l'estiu del 2013", ha assenyalat Font.

    El director general ha participat a la reunió de la taula estratègica de l'aeroport i ha avançat que està parlant amb diferents operadors de touroperació o d'aerotaxis de vols de 30 o 40 places que tenen interès a operar a la Seu d'Urgell, algunes amb vols fora de l'espai Schengen.

    Ha assenyalat també que la tramitació del pla director que està en informació institucional podria acabar-se a final d'aquest any o principis del 2013, i ha remarcat que la Generalitat està disposada a invertir el milió d'euros necessari "sempre que hi hagi companyies compromeses a mitjà termini".

    Segons les seves dades, fins al 31 de maig s'han registrat 860 operacions, un 60% més que a l'any anterior, el que des del seu punt de vista demostra l'interès creixent per l'aeroport, que ja ha adjudicat deu hangars a companyies privades.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies