Europa press

Logo ep

    Agro.- Demetrio Carceller i Sol Daurella copresidiran Cacaolat

    18:1303.05.2012

    BARCELONA, 3 (EUROPA PRESS)

    La consellera delegada de Cobega, Sol Daurella, i el president de Damm, Demetrio Carceller, han estat nomenats copresidents de Grup Cacaolat, segons han confirmat a Europa Press fonts de Damm.

    A més de Carceller, per part de Damm han estat nomenats vocals José Carceller --germà del president--, Ramón Armadás i Ramón Agenjo, que exercirà també de secretari, segons publiquen aquest dijous 'Expansión' i 'Economia Digital'.

    Els representants de Cobega són, a més de Daurella, Paloma Figueras-Dotti Daurella i els altres dos consellers delegats del grup familiar: Alfonso Líbano Daurella i Mario Rotllant.

    Cacaolat ha ratificat Francesc Lluch com a director general, i Immaculada León serà la directora financera, mentre que José Antonio Sellés exercirà de director comercial.

    El Jutjat Mercantil número 6 de Barcelona va adjudicar el novembre la unitat productiva de Cacaolat a l'aliança formada per Damm, Cobega i Victory Turnaround, que portarà a terme una inversió de més de 130 milions d'euros que es dirigiran a la innovació i a nous sistemes de comercialització i mètodes d'organització.

    El projecte d'aquesta aliança inclou la posada en marxa d'una nova planta en l'antiga fàbrica de Cerveses Damm a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), un pla industrial per a la planta de Saragossa, una forta capacitat financera, la creació d'un negoci independent respecte als tres socis, el pla social i la capacitat d 'internacionalització de la marca.

    Cacaolat és una empresa autònoma i independent dels seus accionistes amb una participació del 49% de Damm i Cobega, respectivament, i un 2% de Victory Turnaround.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies