Europa press

Logo ep

    Compromís proposa a PSPV i EU "bloquejar" la renovació del consell d'administració de RTVV en les Corts

    12:1025.05.2011

    VALÈNCIA, 25 (EUROPA PRESS)

    La coalició Compromís ha emplaçat públicament aquest dimecres a la resta de grups de l'oposició, PSPV i EUPV, a "bloquejar" en les Corts la renovació del consell d'administració de RTVV, segons ha informat en un comunicat.

    La diputada de Compromís, Mónica Oltra, ha subratllat que, per a la renovació del consell d'administració de RTVV, "calen les dos terceres parts dels vots de la cambra, per tant, els grups de l'oposició podem fer un bloqueig parlamentari per a intentar forçar al PP a pactar una gestió democràtica d'este ens públic, amb l'elecció d'un director o directora que gestione de manera independent i plural RTVV".

    "Des de Compromís plantegem que este bloqueig es mantinga fins a la constitució del Consell de l'Audiovisual previst en la normativa estatutària. Del que es tracta en definitiva és que es doni compliment al dret que tenen els ciutadans a una informació veraç i a uns mitjans de comunicació públics que reflectisqune la diversitat política i social que contribuïx a conformar una opinió pública lliure", ha manifestat.

    Segons la seua opinió, "des de l'oposició hem de passar de la queixa, de dir que RTVV és el NODE del PP, a l'acció i esta és una bona manera de demostrar que els grups de l'oposició, davant d'esta situació de control i manipulació dels mitjans públics, volem actuar amb totes les eines que disposen", ha manifestat Oltra.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies