Europa press

Logo ep

    Convoquen en una xarxa social una festa rave "inaugural" a l'aeroport de Castelló

    16:5431.03.2011

    CASTELLÓ, 31 (EUROPA PRESS)

    Un esdeveniment a la xarxa social Facebook invita a participar en una festa rave "inaugural" a l'aeroport de Castelló en què, entre d'altres coses, s'insta "fer barbacoes, menjar-se 'la mona' o aixecar el catxirulo".

    La festa, programada per al diumenge 24 d'abril a les 00.00 hores i i a la qual, de moment, han confirmat assistència al voltant de 5.800 persones, pretén, segons asseguren els seus promotors, aprofitar l'"oportunitat" que dóna el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, en "inaugurar un aeroport sense avions ni permís de navegació".

    Així, afegix que si "es pot passejar per les pistes, el que no es podria fer si s'enlairaren aeronaus, cal aprofitar esta circumstància per a "passar una alegre jornada festiva en les instal·lacions que tan amablement cedixen Fabra i Camps".

    "Podem fer festes, barbacoes, discomòbils, enlairar el catxirulo o menjar-nos 'la mona', els que tinguen equips de música que els porten, els que siguen batuquers que es vinguen a animar, skaters, ciclistes, famílies, diumengers i raveros... tots són benvinguts tenim una aeroport per a gaudir", s'anima a l'esdeveniment.

    A la xarxa les reaccions no s'han fet esperar i hi ha internautes que celebren la iniciativa, tot i que també altres que recorden que la nova infraestructura aeroportuària tindrà avions pròximament i generarà ocupació i una important activitat comercial.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies