Europa press

Logo ep

    O.Pròxim.- Cinc colons israelians assassinats a Cisjordània per un palestí

    10:5512.03.2011

    JERUSALEM, 12 (EUROPA PRESS)

    Cinc colons israelians d'una mateixa família han estat assassinats al 'kibbutz' d'Itamar, a Cisjordània, per un suposat terrorista palestí el qual s'ha infiltrat en l'esmentat assentament, segons ha informat un portaveu de l'exèrcit israelià. Els mitjans de comunicació israelians han assenyalat que l'atacant ha entrat en una casa en la qual ha apunyalat fins a la mort un matrimoni i els seus tres fills d'onze i tres anys i de tres mesos d'edat.

    En el moment d'arribar els serveis d'urgència, les cinc víctimes ja havien mort. Ara la policia i l'exèrcit s'afanyen a rastrejar l'àrea a la recerca del sospitós. Els militars hi han bloquejat l'entrada.

    El diari 'Haaretz' relata que, segons les indagacions preliminars, una filla de 12 anys de la parella va aconseguir escapar-se del habitatge amb dos germans menors els qui van córrer a casa dels veïns per demanar-los ajuda.

    Es tracta del primer atac perpetrat els últims mesos contra colons jueus, i el primer d'aquest tipus i magnitud dels últims anys. El 2002 un terrorista es va infiltrar igualment a Itamar on va matar els quatre membres d'una de les famílies que havien fundat l'assentament. La població d'Itamar és una de les més extremistes d'entre els colons de Cisjordània.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies