Europa press

Logo ep

    Marc Márquez rep l'homenatge de la seva Cervera natal

    10:1209.11.2010



    CERVERA (LLEIDA), 9 (EUROPA PRESS)

    El pilot català Marc Márquez, flamant campió mundial de 125cc, ha rebut aquest dilluns un homenatge a Cervera, on aficionats, amics, familiars, veïns, patrocinadors i entitats han celebrat el triomf del seu veí.

    La població lleidatana de Cervera s'ha bolcat aquesta nit amb el seu ciutadà més il·lustre, un pilot de poc més de 17 anys que diumenge va fer història en regnar en el vuitè de litre i proclamar-se el campió mundial espanyol de motos més jove de la història.

    Márquez ha estat rebut per una rua composta per tots els veïns i conjunts de percussió de la població, acompanyats pels aficionats motards que s'han volgut acostar per a aclamar-li. Recorrent els abarrotats carrers del municipi, l'han conduït fins a l'històric ajuntament de la població, on ha rebut l'honoris de l'alcalde i autoritats, després de saludar la multitud congregada en els voltants.

    Finalment, el pilot Repsol s'ha dirigit a la plaça de l'escola, des d'on s'ha dirigit a tots els seus incondicionals des d'un escenari disposat especialment per a l'ocasió. Ha estat el començament d'una emotiva festa multitudinària, en què el pilot ha pogut fer la consecució del seu títol.

    El campió mundial ha viscut la celebració "d'una forma molt intensa" i "gaudint molt" del seu "somni fet realitat". "Em feia un poc la idea del que podia passar, perquè havia sentit alguna cosa, però quan arribes i veus tot això, la realitat ha superat qualsevol expectativa", ha destacat.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies