Europa press

Logo ep

    Catalunya i l'Aragó acorden emetre TV3 i Aragón TV en zones limítrofes

    16:3013.10.2010



    BARCELONA/ ARENYS DE LLEDÓ (TEROL), 13 (EUROPA PRESS)

    El conseller de presidència del Govern d'Aragó, Javier Velasco, i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserres, han signat a Arenys de Lledó (Terol) un conveni de col·laboració amb el qual es garanteix la difusió de les emissions d'Aragón TV i de TV3 a les zones territorials d'influència.

    En el mateix acte, el director general de la Corporació Aragonesa de Ràdio i Televisió, Ramón Tejedor, i el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Enric Marín, han signat un segon conveni pel qual les dues corporacions es comprometen a portar a terme els treballs tècnics necessaris per assegurar la difusió i recepció de les respectives emissions.

    Velasco ha destacat la "importància" d'aquest conveni, que possibilitarà que en el termini de poc temps pugui veure's la televisió aragonesa a Lleida i la seva comarca, així com a diverses zones del litoral de Tarragona, com ara Torredembarra, el Vendrell i el Delta de l'Ebre.

    Per la seva banda, les emissions de TV3 arribaran a les comarques aragoneses de la Ribagorça, el Matarranya, Baix Cinca, Cinca Mitjà i Baix Aragó. També Tejedor ha valorat la firma del conveni com un acte de "justícia i de sentit comú".

    En el text del conveni, els Governs de les dues comunitats mostren el seu interès a garantir que, de manera regular i continuada, determinades zones limítrofes rebran la programació de les emissions de la Corporació Aragonesa de Ràdio i Televisió i de la CCMA.

    El conveni, que té una vigència de quatre anys, estableix la creació d'una Comissió Mixta de Seguiment, integrada per representants dels dos Governs. Aquesta Comissió podrà acordar l'ampliació del conveni en la seva cobertura i estendre'l a les ràdios públiques autonòmiques de les dues corporacions.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies