Europa press

Logo ep

    Millet.- Un grup anònim de Facebook acusa CiU de "transferència d'actius públics a privats"

    16:1014.06.2010

    BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

    Coincidint amb el primer dia de compareixences a la comissió parlamentària sobre el cas Millet, avui ha nascut a la xarxa social del Facebook un nou perfil anònim, 'CiUgate', que indica que la federació nacionalista --a qui rebateja com a "$iu"-- es dedica a la "transferència d'actius públics a privats".

    El perfil d'aquest usuari, a què ha tingut accés Europa Press, parafraseja diverses vegades el cas 'Watergate' d'espionatge, i que es va saldar amb la dimissió del president estatunidenc, Richard Nixon.

    "L'escàndol CiUgate va esclatar el juliol del 2009 quan la fiscalia de Barcelona va presentar querella per apropiació indeguda i falsedat contra Fèlix Millet. El perfil on et trobes farà el seguiment de la comissió d'investigació que ha posat en marxa el Parlament sobre el presumpte finançament irregular de CDC a través de la Fundació Trias Fargas, ara anomenada Catdem", s'assegura en el perfil.

    Aquest usuari, a més, assegura que la seva ideologia política és "$iu" i en la seva fotografia apareix l'actual logotip de CiU sota un fons en el qual apareixen bitllets de 50, 100, 200 i 500 euros, i en comptes de la C apareix el símbol del dòlar.

    En les seves cites preferides, cita la cançó 'Money money money' d'Abba; en formació, diu tenir un 'Executive MBA in Party Finance', en els seus interessos, esmenta el "diners".[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies