Europa press

Logo ep

    Successos.- Intervenen polseres 'Power Balance' falsificades per valor de 125.000 euros

    14:5918.05.2010

    BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

    La Guàrdia Civil ha intervingut 3.559 polseres de l'equilibri 'Power Balance' presumptament falsificades i ha descobert la comercialització de 5.000 més, segons ha informat el Cos.

    La policia ha imputat tres persones de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial, i el valor d'aquest material puja a 125.210 euros.

    Els agents van començar a investigar els fets després d'una denúncia dels representants legals de la marca, que assenyalava la possible comercialització d'aquest producte en establiments de Gavà, Castelldefels i Cornellà de Llobregat.

    Han estat confiscades polseres falsificades a la Xina en diversos punts de venda, i a l'empresa que les importava i després procedia a la seva distribució, situada a Sant Cugat del Vallès.

    TABAC EN BOSSES DE TE I CONTROL EN UNA CARNISSERIA

    La Guàrdia Civil també va intervenir a Santa Perpètua de Mogoda 16 bosses de plàstic amb inscripcions de te xinès, que transportava tabac de pipa, valorat en 2.960 euros. El gènere anava a ser enviat al Regne Unit i es va inculpar per una presumpta infracció de contraban a un veí de Talavera de la Reina.

    Finalment, en un control fiscal en una carnisseria de Sant Feliu de Llobregat la Guàrdia Civil va confiscar 61 llaunes de sardina, 45 de verat, 24 pots de pebrot, 7 paquets de sopa àrab, 18 de sucre, 85 de te, 171 de te xinès, 100 de flam xinès, 20 envasos de pastilla per a tint, entre d'altres.

    El gènere intervingut, valorat en 1.466 euros, procedia de contraban del Marroc, la Xina, Turquia i Suïssa, pel que va ser inculpat un ciutadà marroquí, responsable de l'establiment.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies