Europa press

Logo ep

    Unes 200 persones es manifesten a Barcelona per una escola pública de qualitat

    18:3711.04.2010

    BARCELONA, 11 (EUROPA PRESS)

    Unes 200 persones s'han concentrat avui a la plaça Sant Jaume de Barcelona per reclamar al Govern una escola pública de qualitat, segons ha informat a Europa Press la Guàrdia Urbana.

    La Federació d'Associacions de Mares i Pares de Centres Públics de Badalona (Fampas) i representants de l'Associació de Mares i Pares (Ampa) de Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) han organitzat la protesta, que ha rebut el suport d'altres municipis.

    Segons ha declarat a Europa Press la presidenta de l'Ampa CEIP Ramon Muntaner de l'Hospitalet, Jenny Merino, estan "contents" amb el resultat, tot i que esperen més participació i representació d'altres Ampa en pròximes concentracions, que programaran amb més temps.

    Sobre aquest aspecte, s'ha mostrat satisfeta per l'assistència d'avui de representants d'Ampas i d'associacions d'estudiants. "És un començament", ha reblat.

    La protesta, que defensava una educació de qualitat i protestava contra la política educativa del Govern, ha estat "molt pacífica" i s'ha realitzat sense incidents, ja que, entre els assistents, també hi havia nens petits.

    Han reclamat més recursos humans, tècnics i econòmics per al sistema educatiu, amb més suport a les tasques de les Ampa i una "verdadera" conciliació de la vida professional amb la familiar.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies