Europa press

Logo ep

    El TSJCV demana a Educació l'expedient pel recurs de STEPV contra l'ampliació horària

    16:2403.02.2010

    VALÈNCIA, 3 (EUROPA PRESS)

    La secció segona de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha reclamat a la Conselleria d'Educació l'expedient sobre el recurs que va interposar el Sindicat de Treballadors i Treballadores de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV-Iv) contra les instruccions d'ordenació acadèmica dels centres d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat per al curs 2009-2010 en el referent a l'ampliació horària.

    El sindicat va recórrer la Resolució de 17 de juliol del 2009, de les direccions generals d'Ordenació i Centres Docents, d'Avaluació, Innovació i Qualitat Educativa i de la Formació Professional i de Personal perquè considera que la norma permetia que els centres optessin per impartir classes de reforç que, després, es "imposaven" al professorat, segons han explicat a Europa Press fonts del STEPV, que van apuntar que suposa una ampliació de l'horari lectiu dels docents "sense cap contrapartida", han afegit.

    D'acord amb allò previst a l'article 49 de la Llei Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, s'ha acordat remetre al Tribunal l'expedient de referència i emplaçar als interessats en els procediments, a fi que puguin comparèixer en la via jurisdiccional en el termini de nou dies.

    La Generalitat, representada pels advocats de l'Advocacia General, compareixerà en estos recursos en defensa del manteniment de l'acte recorregut, segons s'avança en la resolució de la Direcció General de personal que publica hui el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV). [FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies