Europa press

Logo ep

    FE CCOO PV creu "insuficient" l'OEP presentada per Educació perquè no cobrix la necessitats d'estabilitat del sistem

    18:5121.12.2009

    VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)

    El sindicat FE CCOO PV ha considerat hui "insuficient" l'Oferta d'Ocupació Públic (OEP) proposada pel conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, i ha afirmat que les 1.230 places anunciades "no cobriran les necessitats d'estabilitat del sistema educatiu valencià".

    Segons ha assenyalat el sindicat en un comunicat, la proposta d'OEP que la Conselleria d'Educació ha lliurat hui als sindicats, preveu 475 places per a Secundària, 675 per a mestres; 10 per a professors de les Escoles Oficials d'Idiomes i 70 per a professors tècnics d'FP.

    El sindicat ha assenyalat que, d'una banda, és "positiu" que es facin públics les dades de les especialitats que segur que tindran convocatòria d'oposició perquè, així, "facilita la preparació per part de les persones aspirants". Tot i això, ha mostrat el seu malestar "per la inexistència de places al cos de Secundària com, per exemple, Física i Química, Francès o Filosofia; en Primària de Música, Francès o Educació Física o en Escoles d'Idiomes" ja que "només convocar per a l'especialitat d'anglès ens sembla totalment insuficient".

    CCOO PV també ha exigit a l'administració que "reconsidere" la seua posició pel que fa a l'oferta d'FP, "tant del cos de Secundària on no està prevista cap plaça, com del cos de professors tècnics d'FP, on el nombre d'especialitats és mínim per a la demanda actual d'este tipus d'ensenyaments".

    En este sentit, ha manifestat que l'"aposta" per a donar l'"impuls necessari a l'FP passa per a oferir les places suficients en el nostre sistema educatiu que la societat demana i, per tant, dotar del professorat corresponent a estos ensenyaments".

    La FE CCOO PV ha indicat que "sempre" ha recolzat les ofertes d'ocupació públic per a aconseguir la "màxima estabilitat" de les plantilles docents dels centres educatius valencianes i, per este motiu, han demanat un augment de l'oferta feta per la Conselleria.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies