Europa press

Logo ep

    Agro.- La Fundació del Món Rural i La Caixa promouen el fet de ser emprenedor rural a les Terres de l'Ebre

    18:0909.12.2009

    BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

    La Fundació del Món Rural (FMR) i La Caixa han presentat avui la jornada 'Com crear empresa en el món rural: com finançaré el meu projecte', que tindrà lloc el pròxim 16 de desembre a Tortosa, i que pretén fomentar el fet de ser emprenedor i la creació d'empreses a l'àmbit rural de les comarques de l'Ebre i el Camp de Tarragona.

    Durant la jornada, diversos experts formularan propostes al voltant de les necessitats que la FMR va detectar en un primer diagnòstic de la situació, i que apuntaven el finançament i la planificació com el primer obstacle dels emprenedors.

    Per aquest motiu, l'objectiu de la jornada és donar a conèixer els instruments de finançament per als emprenedors i la millor manera d'aconseguir-la. Oferirà ponències sobre totes les línies públiques i privades de finançament i ajudarà a reconèixer les necessitats del projecte i com exposar-lo correctament a una entitat bancària per tenir més possibilitats d'èxit.

    El món rural és dels territoris més emprenedors de Catalunya. Segons dades del 2008 aportades per l'organització de la jornada, de cada 100 habitants del món rural català, 9,5 eren emprenedors, respecte del 7,7% de la resta de l'Estat.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies