Europa press

Logo ep

    Itàlia.- Berlusconi presenta un ajornament per un "legítim impediment" per ser jutjat

    17:1530.11.2009

    ROMA, 30 (EUROPA PRESS)

    Els advocats del primer ministre d'Itàlia, Silvio Berlusconi, han sol·licitat davant del Tribunal de Milà un ajornament de la primera audiència del cas Mills, que hauria de tindre lloc el pròxim 4 de desembre, per "legítim impediment" del seu client.

    En un primer moment, els advocats de Berlusconi han assenyalat que el premier no podria assistir a l'audiència a causa de la convocatòria del Consell de Ministres previst per a este mateix dia.

    Tot i això, al final, el motiu que han adduït per demanar l'ajornament de l'audiència és la inauguració per part del primer ministre del nou tram d'autopista que enllaça les ciutats de Salern i Reggio Calàbria (sud d'Itàlia).

    A mitjans d'este mes, 'Il Cavaliere' va aconseguir que els jutges posposaren fins al pròxim 18 de gener l'audiència d'un altre dels processos pendents contra ell, que deuria haver-se celebrat el passat 13 de novembre.

    La represa d'estes audiències és conseqüència del rebuig per part de la Cort Constitucional de la llei d'immunitat que protegia a Berlusconi i que este va aprovar així que va arribar al poder.

    Mentre 'Il Cavaliere' busca noves estratagemes legals per a evitar que ser jutjat, els seus advocats estan intentant impedir la celebració de noves audiències servint-se de les incompatibilitats existents entre estes i els deures institucionals del seu client.

    Un dels advocats de Berlusconi, Piero Longo, ha explicat que la disponibilitat del premier per a comparèixer davant dels jutges, tant en el cas Mills com el dels drets televisius de Mediaset, es reduïx als dies 18 i 25 de gener.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies