Europa press

Logo ep

    Torna el cicle 'Jazz a Prop' de Terrassa (Vallès Occidental)

    14:0107.12.2008



    TERRASSA (VALLÈS OCCIDENTAL), 7 de desembre (EUROPA PRESS)

    La ciutat de Terrassa (Vallès Occidental) tornarà a omplir-se de jazz amb el XIIè cicle 'Jazz a Prop' que tindrà lloc entre el 9 de desembre i el 23 de febrer amb el títol 'Els colors del jazz', i que acostarà un altre cop totes les disciplines d'aquest estil de música.

    L'objectiu és promocionar la pràctica i el coneixement del jazz, així com contribuir a impulsar als músics locals, de manera que el cicle tindrà concerts i tallers.

    El cicle també vol acostar l'estil musical a través d'altres disciplines artístiques, de manera que el tret de sortida el donarà l'exposició fotogràfica "Els colors del jazz" que recorrerà a partir del 9 de desembre diferents centres cívics i 'casals' del municipi vallesà per tal de mostrar la vinculació de Terrassa amb el jazz.

    La programació de concerts començarà el 13 de desembre amb l'actuació de Colors Latin, per donar pas durant tres mesos a vuit concerts més amb artistes com Vicky de Casclà i The Mosho Band, Domini Magic, Enclave, Oscar Struga i Menphis Belle Crew i la Big Band del Conservatori de Terrassa, entre d'altres.

    El cicle s'acabarà, com ja és habitual, amb una sessió oberta al casal de Can Boada, en què s'interpretaran tots els estils que es donen cita en aquesta trobada: el jazz més tradicional, el 'swing', el jazz-rock, el 'blues' i la fusió.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies