Europa press

Logo ep

    L'obra 'Este sueño no es mío' guanya el Premi Destino Infantil-Apel·les Mestres de literatura il·lustrada

    19:3518.10.2007



    BARCELONA, 18 d'octubre (EUROPA PRESS)

    Els autors argentins Hernán Goñi i Florència Bianchi i l'il·lustrador Marcelo Pérez han guanyat el XXVII Premi Destino Infantil-Apel·les Mestres de literatura il·lustrada, dotat amb 4.500 euros, amb l'obra 'Este sueño no es mío'.

    L'obra guanyadora conta la història de Malena, una nena a qui li encanta somiar, però a la qual un dels seus somnis se li repeteix amb insistència. Els seus pares decideixen portar-la a un savi xinès que descobreix que aquest somni no és seu i que és del Mico Enrique. El text va acompanyat d'unes il·lustracions de les quals destaquen els colors, la perspectiva i la llum.

    El premi ha estat concedit per majoria pel jurat format per Carmen Bieger, Pep Montserrat, Care Santos, Fernando Valverde i Marta Vilagut, segons ha anunciat avui l'editorial. A la convocatòria d'aquest any s'havien presentat 41 originals.

    Hernán Goñi (Buenos Aires, 1966) ha treballat com a redactor i director creatiu en agències de publicitat argentines i espanyoles; Florència Bianchi (Buenos Aires, 1969) és mestra i coordinadora de l'Àrea d'Educació Infantil en un centre de Madrid, i Marcelo Pérez (Rosario, 1962) és dibuixant de còmic i ha col·laborat en campanyes publicitàries i cinema.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies