Europa press

Logo ep

    El periodista Víctor Fernández recopila en un llibre les frases més enginyoses de Woody Allen

    14:4217.07.2007



    BARCELONA, 17 de juliol (EUROPA PRESS)

    El periodista Víctor Fernández ha recopilat en el llibre 'Desmuntant Woody Allen' (Columna) les frases més enginyoses del cineasta novaiorquès que apareixen en les seves pel·lícules, llibres de contes, discursos i entrevistes en els mitjans de comunicació.

    Fernández ha dividit en cinc àmbits les prop de 400 frases del director d''Annie Hall' que tenen a veure amb les obsessions del cineasta, com ara el cinema, el sexe i l'amor, els jueus i la religió, la psicoanàlisi i una miscel·lània amb el títol de 'La vida i altres històries'.

    Víctor Fernández, durant la presentació del llibre a Barcelona, ha confessat avui que la redacció del llibre li ha servit per "reconciliar-se" amb el director i situar-lo com un humorista contemporani a l'altura de Bob Hope.

    L'editorial Columna, que és qui ha publicat en català els llibres de contes d'Allen, va decidir fa uns mesos elaborar un volum que recopilés les millors frases del director, projecte que va recaure en mans de Fernández, que va passar un període amb sobredosi de pel·lícules, contes i entrevistes al director.

    L'autor ha mostrat la seva sorpresa davant del fet que aquest llibre sigui la primera compilació de frases del cineasta i ha remarcat del director la seva capacitat "per riure's de tot" i de "tractar temes universals" amb els quals un es pot identificar.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies